Senssit kouvola

City treffit..

Minkä väriset sukkahousut kotka

minkä väriset sukkahousut kotka

Arvokkaisiin juhliin, kuten esimerkiksi häihin, on sen sijaan  varminta valita hameen tai mekon kanssa ihonväriset sukkahousut tai stay up -sukat; etiketin mukaan naisen ei näet tule juhlia paljain särin edes kuumana kesäpäivänä. En ole vielä löytänyt stay-up sukkia, jotka oikeasti pysyisivät ylhällä, kun ulkona on pakkasta. Takaisin kysymyksiin juhlapukeutuminen, vastaus, pukeutumisetiketti on ollut melkoisessa muutoksessa viime vuodet ja vuosikymmenet, joten ehdotonta oikeaa vastausta ei enä ole. Lisäksi vaihtoehtoina sukkahousuille käytetän tätä nykyä etenkin juhlapukeutumisessa myös. Sukkanauhaliivisukat taas eivät käy, koska puku on niin kapea, että liivin nauhat näkyvät sen läpi. Sukkahousuja on saatavilla mattapintaisina, himmeäkiiltoisina ja kiiltävinä, ja valinta näiden välillä perustuu pitkälti henkilökohtaisiin mieltymyksiin. Pukeminen kannattaa aloittaa istuvassa asennossa rullaamalla ensin sukkahousun kumpikin säriosa vuoroin käteen ja vetämällä se sitten varovasti pohkeen kohdalle, ensin toiseen ja sitten toiseen jalkaan. Hankin juuri puvun alle ihonväriset, muotoilevat sukkahousut. Sukkahousut ovat voineet olla kaupan hyllyllä jo kauan ja siten niiden elastaanikuidut ovat saattaneet kuivua ja ne voivat rikkoontua jo jalkaan puettaessa. Kepeämmässä tilaisuudessa voi hyvin käyttä rohkeampia sukkahousuja asua piristämän. Jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien voi itse vaikuttaa sukkahousujen kestävyyteen. Sukkahousujen elinikä saa kuitenkin pidennettyä jos niitä käsittelee ja hoitaa oikein. Mikäli hillitty tyyli on mieleesi, voit kokeilla esimerkiksi vaaleita ja liukuvärjättyjä sukkahousuja tummien asujen kanssa. Uusin käsiini osunut etikettiopas jopa lupasi, että melkein kaikissa juhlissa voi nykyän esiintyä paljain särin, ainoastaan hautajaisissa tulee edelleen käyttä mustia sukkahousuja. Kepeämmässä tilaisuudessa taas voi hyvin käyttä rohkeamman värisiä, asuvalintaa piristäviä sukkahousuja. Sukkahousujen värin valinta riippuu pukeutumisen tarkoituksesta ja omista mieltymyksistäsi. Juhliin lähtiessä tulee taas olla tarkempi sukkahousuvalinnassa.

Näitä sukkahousuja: Minkä väriset sukkahousut kotka

Kun valitset sukkahousujen oikeaa kokoa, ota huomioon myös pituutesi. Sukkahousujen pakkauksissa lukee aina kuinka paksut sukkahousut ovat kyseessä, paksuus ilmoitetaan denier (den) luvuin. Yli 40 denierin sukkahousut ovat läpinäkymättömiä tai hyvin vähän läpikuultavia (opaque tai thick opaque ja 100 denierin tai vielä sitäkin paksummat sukkahousut eivät näy läpi ja soveltuvat hyvin myös talviolosuhteisiin. Toisaalta voi myös käydä niin, että sukkahousujen vyötärökaistale tuo mahdolliset vatsamakkarat esiin entistä selkeämmin vartalonmyötäisen mekon kanssa.

Videos

MomsTeachSex - Jerking Off To My Step Mom And She Wakes Up!

Opas sukkahousujen valintaan: Minkä väriset sukkahousut kotka

Sukkahousujen valinta, sietämätöntä hommaa. Jos trendiguruja on uskominen, paksut mattamustat ovat ainoat oikeat. Ihonvärisiä mummosukkiksia ei käytä kukaan, ja kiilto on trendikästä vain Flow-festareilla sielläkin mieluusti vähän liioiteltuna. Amerikoissa edelläkävijät suihkuttavat sukkahousut purkista.

0 Svar till “Minkä väriset sukkahousut kotka”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *